Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca har forhørt sig om Eriksen!

Transfermarked - 24. januar 2020




Christian Eriksen har længe været sat i forbindelse med et skifte væk fra Tottenham, men gang på gang har englænderne haft heldet - og styrken - til at holde på danskeren. Nu ser det dog ud til at løbet er kørt for José Mourinho og co. Eriksen meldes væk fra Tottenham inden for én uge.

Transfervinduet er åbent og hvis Tottenham skal have penge for Eriksen, så skal de sælge ham her i januar hvorfor rygterne om et skifte væk har kørt højt. I aftes kunne flere journalister og dernæst aviser meddele, at Inter og Eriksen var nået til enighed, men pludselig dukkede Sky Sports op med en mærkværdig nyhed.

Således skriver mediet, at Barca har forhørt sig hos Tottenham omkring Christian Eriksen. Hvad svaret har været vides ikke - men måske kan Barcas tilstedeværelse få Eriksen til at genoverveje Inter-kontrakten, som angiveligt skulle ligge klar.

Det er ikke første gang, at Eriksen meldes tæt på Barca. Den historie har været oppe at vende rigtig mange gange og selvom den købende klub ikke længere skal give samme beløb, som f.eks. for 2-3 år siden, så er det vigtigt for Tottenham at sælge Eriksen inden 1. februar, da han ellers vil kunne forlade klubben gratis til sommer.

Eriksen forlænger næppe sin kontrakt med Tottenham og spørgsmålet er egentlig bare hvor han skifter hen. Mourinho selv har udtalt, at han kender til Eriksens fremtid, men det er udelukkende baseret på, at den ikke skal findes i Tottenham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca har forhørt sig om Eriksen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder