Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets stikker til Abidals arbejde

Nyheder - 26. februar 2020




Eric Abidal og den sportslige ledelse har været under al kritik længe. Ikke fordi, at sportsdirektøren offentligt var ude og kritisere truppen, men fordi, at man har handlet meget underligt. Man valgte at sælge flere spiller i takt med at man ikke stoler på La Masia og ikke hentede erstatninger ind.

Derfor fik man et problem, da Dembélé blev skadet og man blev derfor nødt til at hente Martin Braithwaite. Nu er Suárez, Alba og Roberto skadet mens Piqué er tvivlsom til næste kamp og Busquets og Vidal er ude af kampen mod Napoli. Det er mange spillere, som er ukampdygtige, men truppen inviterer bestemt ikke til at agere på problemer.

- Vi fik et rødt kort til Vidal og jeg håber, at Piqués skade ikke er slem. Men vi må tage afsted til næste kamp med hvad vi har. Vi har en tynd trup - desværre, sådan var planlægningen, fortalte Busquets og skød med skapt mod ledelsen for ikke at bygge en bred nok trup.

- Vi har en tynd trup og vi bliver hele tiden nødt til at opfinde ting i blandt de spillere, vi har, fortalte midtbanespilleren videre, som selv fik et gult kort i kampen og dermed er i karantæne til returopgrøret - men til gengæld blev han kåret som den officielle Man of the Match i aftes.

Barca og Real Madrid tørner sammen søndag aften og det bliver uden Suárez, Dembélé, Roberto, Alba og muligvis Piqué. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets stikker til Abidals arbejde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder