Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic har fået nok: Ledelsen er ansvarlige

Nyheder: Af Sajad Koftan - 26. februar 2020Rakitic har fået nok: Ledelsen er ansvarlige

© SPORT


Ivan Rakitic havde taget de ledelses-kritiske briller på overfor mediet Sport, efter at catalanerne netop havde forladt det italienske græstæppe i Napoli efter gårsdagens remis i Champions League, hvor Mertens og Griezmann stod for kampens to scoringer.

- Ja, vi har en smal trup, men det har de ansvarlige været klar over fra dag et, lød kritikken fra kroaten til mediet, da han blev spurgt ind til truppens bredde efter opgøret i mixed zone.

- Situationen er som den er. De spillere, der er tilbage, er nødt til at steppe op, da vi har en utrolig vigtig returkamp i sigte, kom det yderligere fra ham med henvisning til næste måneds returkamp mod Napoli, hvor Barca fik et fint 1-1-resultat med sig hjem.

Et uheld kommer sjældent alene - et ordsprog som Barcas ledelse mærker til for tiden, efter at Suarez, Dembele, Alba, Roberto og Pique alle er ramt af skader, mens Busquets og Vidal har karantæne i returkampen. Piqué ventes at være klar i weekenden mens Roberto og Alba med lidt hed er klar til returkmpen mod Napoli.

FC Barcelona tager imod Napoli den 18 marts på Camp Nou.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

459,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

539,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder