Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca opgiver ikke Upamecano

Transfermarked - 26. marts 2020Medie: Barca opgiver ikke Upamecano

© Bundesliga


21-årige Dayot Upamecano er klar til at rykke videre. Den besked har han givet til sin klub RB Leipzig. Den unge defensive spiller føler, at han nu er klar til at tage et skridt videre efter mere end 100 kampe for den tyske klub, som senest slog Tottenham ud af Champions League.

Han har sat sin agent på arbejde og forklaret ham, at hvis Barca kommer med et formelt tilbud, så skal der kigges på det. Upamecano er kendt med Barcas interesse, og har nu søsat muligheden for et skifte ved at forklare sin klub, at han gerne vil videre.

Med sine bare 21 år og næsten 150 kampe som professionel spiller er Upamecanos potentiale jagtet at mange klubber, men Barca har længe været interesseret i ham og de har ikke opgivet at hente ham til klubben hvorfor de fortsat meldes interesseret. Til gengæld skal flere ting gå op i en højere enhed for at han kan få sit drømmeskifte ført igennem.

Ifølge ESPN har Upamecano ingen planer om at blive i Leipzig til kontrakten løber ud sommeren 2021. Derfor skal Leipzig tage stilling til situationen, da det er denne sommer, at de kan få penge for ham. Hans frikøbsklausul lyder på 60 millioner euro og den behøves ikke at blive indløst hvis han spiller sin kontrakt færdig. For så kan han skifte rgatis.

Tottenham, Arsenal, Bayern München, Real Madrid og Manchester City følger også Upamecano tæt, men han har sin personlige favorit i Barca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder