Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan er endelig snart fortid i Barca

Transfermarked - 3. april 2020
Arda Turan er endelig snart fortid i Barca

© EN24


Det er fem år siden, at Arda Turan skiftede Atletico Madrid ud med Barca efter at have vist forrygende takter for madrilenerne. Tyrkeren var bomstærk, havde den rette teknik med sig og var stærk i både det offensive og defensive spil. Men skiftet til Barca blev til alt andet end en succes for begge parter.

Arda Turan var tæt på at runde 200 kampe for Atletico Madrid før Barca den 6. juli 2015 købte ham for 34 millioner euro på en 5-årig kontrakt. Den kontrakt er nu endelig så småt ved at løbe ud og der skal ske et mirakel, som man aldrig nogensinde har set før, hvis Barca vælger at dukke op og forlænge kontrakten.

Desværre gik det ikke som ventet, da man hentede Arda Turan. Han fik henholdsvis 25 og 30 kampe i sine to første sæsoner hvilket var rigtig fint, men blev siden udlejet til İstanbul Başakşehir, hvor han i tre sæsoner kun har nået at spille 42 kampe. Han har siden skiftet til Istanbul været involveret i den ene skandale efter den anden og nu venter Barca på at se kontrakten løbe ud, da man som klub ikke står inde for den opførsel, han har vist over en længere periode.

Arda Turan har altid været en stjernespiller og har altid været ekstremt vellidt blandt sine medspillere, men efter skiftet til Istanbul har det ikke været det samme og han er lige nu en fri fugl til at finde frem til sin næste klub. På papiret er han i dag ejet af Barca og på leje i İstanbul Başakşehir, men det ophører til sommer.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder