Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endelig er Arda Turan tæt på en ny klub

Transfermarked - 1. maj 2020
Endelig er Arda Turan tæt på en ny klub

© Gazete Futbol


Tyrkiske Arda Turan er på kontrakt i Barca. Den kontrakt udløber om lige præcis 60 dage og så er Barca endegyldigt færdige med tyrkeren, som har skabt mange negative overskrifter siden karrieren tog et vanvittigt dyk siden han skiftede til Barca.

Arda Turan er en vellidt spiller i Barca-truppen og han faldt lynhurtigt til da han tog turen fra Atetico Madrid, men spillemæssigt var man ikke tilfredse med ham og i 2018 valgte man at udleje ham til İstanbul Başakşehir. Her fik han ophævet sin kontrakt for flere måneder siden og har lige siden været i ingenmandsland.

Han er ejet af Barca på grund af kontrakten frem til den 30. juni, men Barca ønsker ham ikke på holdet og derfor har man valgt at lade kontrakten løbe ud. Nu fortæller tyrkiske medier, at Galatasaray er tæt på at kunne binde Arda Turan - men det kræver noget reparationsarbejde først.

Galatasarays træner er nemlig Fatih Terim, som Arda ikke kommer godt ud af det med. Men klubbens ledelse tror på, at Arda i slutningen af sin karriere kan hjælpe de unge spillere frem på den store scene ved at dele ud af sin erfaring. Det er ingen hemmelighed, at han var verdensklasse i Atletico Madrid og til dels fungerede fint i Barca, selvom man til slut ikke kunne bruge ham.

Arda Turan er i dag 33 år og har medvirket i næsten 600 kampe som professionel fodboldspiller - heraf 100 landskampe for Tyrkiet med 17 mål til følge.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder