Annonce


Annonce

Annonce

Laporta: Vi vil genskabe klubbens prestige

Nyheder - 19. april 2020




Den tidligere Barcelona-præsident Joan Laporta har åbent udtalt, at han ønsker at genvinde posten som præsident i Barca i 2021 når der er præsidentvalg.

Laporta, som var præsident mellem 2003 og 2010, var klubbens leder i en af dens mest succesfulde perioder nogensinde. Under Laportas ledelse vandt Barcelona 4 La Liga titler, 2 gange Champions League, 1 VM for klubhold. Og det var bare på fodbold-siden. F.eks. blev det også til 2 nationale tilter i basketbold og 1 i den europæiske liga. I en interview med nyhedsmediet GOL fortalte Laporta lidt om, hvad han ønsker, der skal ske med klubben fremadrettet.

- Vi ønsker at genskabe klubbens prestige, siger Laporta.

- Jeg er i gang med at samle folk, så vi kan præsentere vores projekt.

- Barcelona er klubben med de 3 milliarder – 1 milliard i indkomst, 1 milliard i udgifter og en 1 milliard i gæld.

Laporta forholdte sig også til, hvad han ville gøre, for at få klubben tilbage på sporet når engang at Corona-krisen er fortid.

- Vi bliver nødt til, at tænke os meget grundigt om, hvordan vi kan ændre på klubbens meget usikre økonomiske situation, da det ser ud til, at de forventede indtæger muligvis ikke kan nås.

- Jeg har et projekt i tankerne. Det er muligt at præsentere et troværdigt forslag, der vil bringe økonomien tilbage på sporet og samtidig genoprette Barcelonas image.

Interviewet er lavet på bagkant af sidste uges begivenheder hvor den tidligere vicepræsident Emili Rousaud og 5 andre bestyrelsesmedlemmer forlod klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Vi vil genskabe klubbens prestige

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder