Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca ville have Harry Kane

Transfermarked - 19. maj 2020Avis: Barca ville have Harry Kane

© Catherine Ivill / Getty


I disse dage er der ingen tvivl om, at Barca og Inter arbejder på en handel, som sender Lautaro Martinez til Barca. Men argentineren har ikke altid været den foretrukne mand for catalanerne. Det er han først for alvor blevet de seneste par måneder. Sidste år forsøgte Bartomeu at hente Harry Kane i Tottenham, skriver Mundo Deportivo.

Barca er klar over, at Luis Suárez ikke holder meget længere og har derfor brug for nyt blod oppe på toppen. Sidste år var der ingen tvivl, da der blev afholdt møde i klubben. Den sportslige ledelse og trænerteamet havde udpeget Harry Kane som afløseren, men det skulle vise sig at være en hård mission.

Harry Kanes tal taler for sig selv. Med 136 mål i Premier League ved han hvor målet står og det ønsker Tottenham at holde fast i. De ønsker et slagkraftigt hold som kamp efter kamp formår at tiltrække tilhængere på stadion. Derfor er det en del af deres plan at fastholde Harry Kane, hvilket de formåede sidste sommer.

Nu har piben dog fået en anden lyd. Harry Kane er ikke længere relevant for Barca, som er gået all in på Lautaro Martinez, som også selv ønsker at skifte. Barca arbejer på at reducere prisen ved at inkludere spillere - alternativt må catalanerne hoste op med 111 millioner euro som Lautaros frikøbsklausul falder til når vi rammer juli.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder