Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Karantæne-overblik: Busquets ude mod Celta

La Liga - 24. juni 2020




Sergio Busquets startede igen inde for Barca i går, da Athletic Bilbao var modstanderen på Camp Nou. Midtbanekollegaen Ivan Rakitic blev matchvinder med sit mål i anden halvleg, og kroaten kan muligvis se frem til en startplads mod Celta Vigo på lørdag.

Det sker som følge af at Sergio Busquets i kampen mod Athletic Bilbao havde sin fod helt oppe i skulderen på en modstander hvilket udløste et gult kort. Det var Busquets' gule kort nummer 10 i sæsonen hvilket automatisk udløser én spilledags karantæne

Det kan have været et taktisk gult kort, selvom det ikke er typisk at tilkæmpe sig et så hurtigt. Han modtog nemlig det gule kort efter bare en halv time og situationen, der gav det gule kort, er ikke just det man kalder for et professionelt frispark - men blot en mistiming. Nu sidder han over mod Celta Vigo - men til gengæld er han clearet til kampen mod Atletico Madrid: Han får altså en uges hvile og han skal ikke tænke på at han går i karantæne.



Til kampen mod Celta Vigo forventes Frenkie de Jong at være fraværende mens Setién muligvis kan regne med Sergi Roberto. En midtbane med Vidal, Rakitic og Arthur kan blive en realitet - medmindre Riqui Puig i aftes overbeviste Setién om en plads i startopstilling.

Barcelona gule kort
Pique: 12 (har afsonet 2 gange)
Busquets: 10 (afsoner mod Celta)
Roberto: 7
Clement Lenglet: 6
Jordi Alba: 5 (har afsonet)
Samuel Umtiti: 5 (har afsonet)
Junior Firpo: 4
Ivan Rakitic: 4
Luis Suárez: 4
Arturo Vidal: 4
Lionel Messi: 3

Som det fremgår på listen er Junior, Suárez, Rakitic og VIdal i karantænefare. De misser kampen mod Atletico Madrid hvis de får et gult kort ude mod Celta Vigo på lørdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Karantæne-overblik: Busquets ude mod Celta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder