B-holdet nærmer sig oprykning efter ny sejr

Nyheder - 23. juli 2020

Efter at Barca B for få dage siden slog Valladolids B-hold, skulle de her til aften spille semifinale mod Badajoz og det blev helt som ventet en tæt affære, som dog faldt ud til Barcas fordel - der skulle dog 120 spilleminutter og en straffesparkskonkurrence til før vinderen blev fundet.

Casaseca nettede for Badajoz kort før pausen. Begge hold havde haft adskillige chancer til at snuppe føringen, men det var altså Barca, som skulle ud og jagte målet og heldigvis for holdet kom forløsningen otte minutter før tid, da Manaj pandede et indlæg i netmaskerne. Det var Konrad, som ude på fløjen driblede flot før han lagde bolden ind i panden på sin holdkammerat. Dermed stod der 1-1 på måltavlen.

Med 1-1 efter 90 minutter skulle de to mandskaber ud i forlænget spilletid og da ingen fandt vej til målet i den ekstra halve time, var det tid til at afgørelsen skulle falde fra pletten.

Barca B: Monchu - mål (5-3)

Dermed vandt Barca 5-3 og skal på søndag spille den afgørende kamp om oprykning til Spaniens andenbedste fodboldrække. Såfremt man formår at rykke op, skal Barcas B-hold pludselig spille mod Espanyol, som Barcas førstehold slog for et par kampe siden og endegyldigt sendte dem ned i Segunda.

Fredag er der lodtrækning om hvem der møder hvem mellem de fire finalister. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder