Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mathieu: Jeg var bange for at skifte til Barca

Nyheder - 25. juli 2020




Jeremy Mathieu kunne sidste måned bekræfte, at han stiller støvlerne på hylden, da han havde pådraget sig en slem skade. Franskmanden har i løbet af sin fodboldkarriere blandt andet spillet for Valencia og Barca, og han erkender, at han var en smule bange for at skifte til Barca.

Han fik i alt 18 sæsoner som professionel fodboldspiller og Barca gik efter ham da han spillede for Valencia, men i virkeligheden forsøgte han at bremse skiftet. Han troede ikke på, at han var god nok til Barca.

- Jeg ville ikke til Barca, men jeg forlod Valencia på grund af præsidenten. Jeg var lidt bange for at skifte til Barca da jeg ikke tænkte, at jeg var nok, erkender han ifølge Sport og følger op:

- Efter jeg modtog tilbuddet, forklarede jeg Valencia hvad jeg krævede. Jeg sagde, at jeg ville blive, hvis de kunne acceptere mit krav, men de afviste. Jeg forlod klubben fordi de ikke kunne betale mig 1,4 millioner kroner ekstra pr. sæson.

- Min første sæson (i Barca) var spektakulær. Alle sagde, at jeg ikke ville spille meget, men jeg spillede med i 56% af kampene og jeg vandt samtlige trofæer mens jeg var i klubben.

Mathieu huskes som et af de mere mærkelige køb, men sandheden er - som han påpeger - at han fik godt med spilletid og ofte gjorde han rigtig god figur. Blandt andet scorede han i El Clásico på Camp Nou mod Real Madrid i sæsonen 2014/2015 og det må uden lige have været alt værd at mærke den rus efter at have sat hovedet på et frisparksindlæg fra Messi og så se bolden gå i mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mathieu: Jeg var bange for at skifte til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder