Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mathieu: Jeg ville egentlig ikke til Barca

Nyheder - 4. april 2021
Mathieu: Jeg ville egentlig ikke til Barca

©


Jeremy Mathieu var aldrig den typiske Barca-spiller, så det kom som noget af et chok for mange, da Barca i 2014 valgte at hente ham til klubben. Det endte dog med næsten 100 kampe for klubben og han erkender, at han i første omgang egentlig ikke ville til klubben.

Han havde nemlig forudset, at han ville sidde på bænken, men da Valencia ikke kunne holde ord, valgte han at gennemføre skiftet alligevel. Det fortæller han til L'Equipe.

- Jeg ville egentlig ikke til Barca. Da de kontaktede mig i 2014 var jeg kaptajnen i Valencia og jeg havde det virkelig godt. Jeg undrede mig og tænkte 'Skal jeg tage til Barca for at sidde på bænken?', fortæller han til mediet og følger op:

- Da jeg modtog tilbuddet fra Barca valgte jeg at lave en ny kontrakt, hvor der var en forskel på lønnen i forhold til, hvad jeg tjente i Valencia og hvad Barca bød mig. Jeg viste kontrakten til Valencias sportsdirektør Francisco Rufete og sagde 'Hvis du kan give mig denne løn, så bliver jeg'. Han svarede 'Det bliver ikke noget problem'.

- Da vi så mødtes med præsidenten Amadeo Salvo, afviste han totalt. Rufete kunne ikke forstå det. Jeg rev papiret i stykker og sagde, at jeg forlader klubben, fortæller han videre og fortæller om en bestemt situation i Barca, hvor han scorede et selvmål.

- Jeg scorede et selvmål mod Villarreal i 2-2-kampen. Efter et hjørnespark så jeg ikke bolden, som ramte mig i brystet og gik i mål. De spanske journalister dræbte mig som om, at jeg gjorde det med vilje.

Mathieu endte dog med knap 100 kampe på CV'et for Barca og scorede tilmed et mål mod Real Madrid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder