Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bayern: Barca er mere end bare Messi

Champions League - 10. august 2020




På papiret er Bayern München favoritter når de møder Barca i Champions Leagues kvartfinale. Der er da absolut heller ingen tvivl om, hvem der spiller på et langt højere niveau blandt de to mandskaber: Messi har reddet Valverde hele første del af sæsonen mens Setién har set det samme ske i den anden halvdel af sæsonen.

I Bayern frygter man næppe det nuværende Barca-hold, men Bayern-træner Hansi Flick forsøger naturligvis at skabe en vis ydmyghed omkring mødet med Barca. Selvom der er store kvaliteter på Barcas hold, så kommer alt fra Messi.

- Vi respekterer Barca meget og vi kommer til at forberede os til kampen som altid. Messi er selvfølgelig vigtig, men vi kan ikke kun koncentrere os om ham. Barca har en masse kvalitetsfyldte spillere og vi skal være opmærkesomme på dem alle.

- Vi er nået til kvartfinalen ved at slå Chelsea ud og vi ønskede at fortsætte med, hvad vi har gjort hele sæsonen. Vi gjorde det godt, da Chelsea er et hold med masser af fart i angrebet. Den første halve time var virkelig god, forklarede Flick efter Bayerns klare sejr mod Chelsea.

Blandt Barcas fans er der optimisme, da man har Messi på sit hold, men andre ikke giver catalanerne en chance mod Bayern - simpelthen fordi, at spillet ikke har været godt i årevis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern: Barca er mere end bare Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder