Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu skal Sergiño Dest gribe chancen

Champions League - 24. november 2020
Nu skal Sergiño Dest gribe chancen

©


Sergiño Dest kan ikke andet end at være skuffet over sæsonstarten. Nelson Semedo blev sendt videre i sommers til Wolverhampton efter at han sjældent fik lov til at spille flere kampe i træk forend Sergi Roberto blev foretrukket i start 11'eren. Nu er tiden kommet til Dest, og også han må se Roberto spille et hav af kampe.

Nu er Sergi Roberto desværre skadet og ventes ude i op til to måneder. Der venter rigtig mange kampe inden året er omme og det er i den grad en gylden mulighed for Sergiño Dest, som nu får en uventet chance, som han bør gribe hvis han ønsker at fortsætte at slå sit navn fast på holdkortet og være en del af gallaopstillingen.

Sergi Roberto har spillet 10 kampe i denne sæson mens Sergiño Dest har spillet syv hvilket ikke er godkendt hos tilhængerne, som ønsker at se mere til Dest, da man som spiller trods alt har brug for rytme for at ramme sit høje niveau. Man er yderst ramt i bagkæden og derfor bliver det ikke en let mission for Dest, som dog har leveret nogle rigtig fine indhop de gange han er kommet på banen.

I aften kan der ikke være tvivl om, at han spiller fra første fløjt. Det gør han med al sandsynlighed ved siden af B-holdets Mingueza, som erstatter Piqué, der gik i stykker mod Atletico Madrid. Desuden er Umtiti og Araujo ude, så nu må Koeman ned på B-holdet for at finde løsninger.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder