Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Stor lettelse: Enighed om lønnedgang

Nyheder - 28. november 2020




Der har længe været forhandlinger mellem spillere og klubben om at skære i lønningerne på grund af den svære økonomiske situation, som klubben står i. Det har simpelthen været nødvendigt at finde penge et eller andet sted, da klubben slet ikke henter de samme penge ind, som man sender ud. Det er naturligvis på grund af Covid-19, at det hele er gået i stå.

Sent fredag aften meldte Barca dog ud, at spillerne og klubben var nået til enighed om at skære i lønninger. Her er der tale om ca. 910 millioner kroner som man sparer direkte på lønkronerne og yderligere 372 i forskellige variabler. Det er altså 1,3 milliarder kroner, som klubben ca. sparer hvilket er en stor lettelse, da man ikke har kunne finde pengene på andre måder.

Forskellige medier taler om, at de spillere, som er gået med til at slippe deres bonusser som led i aftalen, få denne bonus udbetalt den dag, at de forlader klubben eller stopper karrieren. Der er dog ikke yderligere detaljer i den aftale, som Barca bekræftede i går.

Der er netop nu tale om, at man i det nye år begynder at åbne op for 20% af stadions kapacitet til tilskuere - men den historie hørte man også for flere måneder siden hvorefter Spanien gik i lockdown. Så lige nu vides det ikke præcis hvornår man begynder at kunne invitere folk på stadion igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stor lettelse: Enighed om lønnedgang

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder