Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Benedito: Vil nedrive Camp Nou og bygge nyt

Nyheder - 21. december 2020




Agusti Benedito er blandt præsidentkandidaterne i Barca og han ser frem til valget den 24. januar. Lidt efter lidt afslører han sine planer for fremtidens Barca hvis han skulle blive valgt ind som ny præsident. Nu løfter han sløret for, at han har tænkt sig at skabe et helt nyt stadion. Det fortæller han ifølge Marca.

- Èn mulighed er at nedrive Camp Nou og bygge et helt nyt stadion på samme adresse. Hvis det skulle ske, så vil vi spille alle vores hjemmekampe i de efterfølgende tre år på Estadi Olimpic Lluis Companys. Den anden plan er at spille hjemmekampene mod Ciutat Esportiva Joan Gamper, fortæller Benedito.

- At modernisere Camp Nou (som er den umiddelbare plan af Bartomeu) kan ende med at koste mere end hvis man bygger et helt nyt stadion. Hvis vi gør det med det samme, kan et nyt stadion komme til at koste 6,6 milliarder kroner som vil blive finansieret gennem stadions navnerettigheder de kommende 25 år.

Således arbejder Benedito altså på at nedrive Camp Nou for at bygge et helt nyt og moderne stadion - men spørgsmålet er om man kan finde en interesseret køber til Camp Nous navnerettigheder for fremtiden, da det som Benedito selv udtaler ikke er billigt at igangsætte så stort et projekt.

Lige nu er det dog kun planer, som Benedito taler om - udførslen er en helt anden sag og spørgsmålet er da også først om Benedito, som ikke er blandt favoritterne, vinder præsidentvalget om en måned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Benedito: Vil nedrive Camp Nou og bygge nyt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder