Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta: Jeg føler mig ikke som en vinder

Præsidentvalg 2021 - 27. januar 2021




I går kunne Barca endegyldigt bekræfte, at man afholder præsidentvalg den 7. marts. Oprigtigt var det planlagt til den 24. januar, men på grund af de mange restriktioner i Spanien var det simpelthen ikke muligt. I stedet planlægges det nu til den 7. marts. En bekræftet dato.

Joan Laporta er storfavorit om han vil det eller ej. Han skaffede langt flere stemmer end sine konkurrenter for overhovedet at blive præsidentkandidat i første omgang og desuden vinder han samtlige meningsmålinger rundt omkring i Spanien. Men selv føler han sig ikke som favorit eller en vinder - men han arbejder ud fra det faktum, at han vinder valget.

- Da jeg var Barca-præsident vandt Real Madrid ikke Champions League en eneste gang. Jeg håber, at vi kan gentage Barcas succes fra dengang, forklarede Laporta til catalanske Desmarcats og fulgte op:

- Vi går ind til præsidentvalget med håbet om at vinde. Hele vores arbejde er baseret på, at vi vinder, men jeg føler mig ikke som hverken en favorit eller vinder af valget. Det ville være respektløst over for de andre kandidater.

Joan Laporta var præsident i Barca fra den 15. juni 2003 til den 30. juni 2010. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Jeg føler mig ikke som en vinder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder