Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca satser på Balde fremfor Gaya

Transfermarked - 12. februar 2021
Medie: Barca satser på Balde fremfor Gaya

© FC Barcelona


Ingen har kunne udfordre Jordi Alba på venstrebacken, men han bliver ikke yngre og derfor er det nødvendigt at køre en ny spiller i stilling. Det har man forsøgt over flere gange og senest er det Junior Firpo, som har skuffet, da han slet ikke har slået igennem.

Junior Firpo gjorde det ellers godt i Real Betis, men i Barca har han ikke ramt niveau i de kampe, som han har fået chance i. Ydermere har Sergino Dest af og til fået lov til at spille venstreback når Alba har været ude og det har været en mavepuster for Firpo, som senest spillede højreback i fraværet af netop Dest og ikke mindst Roberto.

Der har længe været talt om, at Barca har Valencias José Gaya i sigtekornet, men det kræver, at man finder nogle penge. Den nuværende sportslige ledelse har vurderet, at det giver bedst mening at satse på B-holdets Alejandro Balde, som hvis alt går efter planen kan forvente en forfremmelse til sommer.

Det er dog kun den nuværende sportslige ledelse, som har truffet den beslutning ifølge Sport. Situationen kan stadig nå at ændre sig, da Barca får ny præsident om under en måned og han skal have kørt en ny sportslig ledelse i stilling og derefter har man altså mulighed for at ændre på planerne.

Balde har gjort fin figur og mange Barca-fans krydser fingre for, at han får en chance på førsteholdet og taget de nuværende økonomiske problemer i betragtning, så er chancerne for en mulig forfremmelse bestemt ikke blevet mindre for Balde.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder