Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sevilla-træner: En grusom side af fodbolden

Copa del Rey - 4. marts 2021




Sevilla missede chancen for at gå i pokalfinalen, da de i aftes kunne se deres 2-0-føring fra første kamp blive smidt ud af vinduet. Barca scorede nemlig tre gange og sikrede sig dermed billetten og det reagerede Sevilla-træner Lopetegui på efter opgøret. Han var ikke tilfreds med, at Mingueza fik lov til at spille kampen færdig.

- Vi var vidne til fodboldens mest grusomme side. Vi endte med at få en mand smidt ud, men det skulle de også. Det er en skam. Meget gik imod os med skadede spillere og at vi lukkede et mål ind på deres første skud.

- Vi havde chancerne til at gå videre, men sådan skulle det ikke være og det er skuffende. Jeg kan ikke sige meget mere. Hvis jeg gør det, så ved alle, hvad der kan ske. I min verden er det ikke korrekt, at dommeren ikke viste Mingueza ud med den anden advarsel. Han stoppede en klar målchance, men sådan blev det altså ikke set.

Dembélé og Piqué sikrede to mål i ordinær spilletid før Braithwaite i den forlængede spilletid sørgede for at sende Barca i finalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sevilla-træner: En grusom side af fodbolden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder