Annonce


Annonce

Annonce

Laporta klokken 3 i nat: Alt er på plads

Præsidentvalg 2021 - 17. marts 2021




Joan Laporta vandt i overlegen stil præsidentvalget i Barca den 7. marts og har siden arbejdet ihærdigt på at få skaffet 125 millioner euro svarende til 15% af klubbens budget, som han skal stille som garanti. Det er en regel når en ny præsident lander i klubben - og alt er på plads.

Her til formiddag har La Liga godkendt Laportas garanti, men noget uventet måtte han kæmpe for at få pengene på plads. Således valgte Jaume Giro at træde tilbage kort tid efter at Laporta havde vundet valget på grund af uenigheder og Giro havde ellers et stort ansvar for at være med til at skaffe pengene, men Laporta fik altså hænderne fyldte lige pludselig.

I nat klokken 02.52 blev Laporta set forlade et kontor i Barcelona, hvor alle papirer blev underskrevet. Det var altså på et hængende hår, at det hele kom på plads - men det har med al sandsynlighed ikke været fordi, at han ikke har haft mulighed for at skaffe pengene, men udelukkende fordi, at han ønsker at forhandle dem på plads på et stærkt grundlag.

vidvi

Han kunne i nat fortælle, at han på intet tidspunkt har følt sig presset. Og det stemmer meget godt overens med udtalelserne fra resten af hans team, som konstant har slået koldt vand i blodet og fortalt, at der slet ingen problemer er med at skaffe pengene. Laportas team har været i kontakt med adskillige firmaer for at få den bedste aftale på plads og det har altså udelukkende været derfor, at pengene først i dag er blevet godkendt - én dag før deadline.

Dermed kan Laporta nu tillade sig at kalde sig selv for klubbens nye præsident. La Liga har ifølge Mundo Deportivo godkendt garantien og det var det sidste, som manglede. Ifølge avisen bliver Laporta officielt bekræftet som ny præsident i FC Barcelona klokken 18 i aften.

Helt præcist var det 124,6 millioner euro, som Laporta skulle stille op med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta klokken 3 i nat: Alt er på plads

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder