Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet: Dommerudskiftning til El Clásico

El Clasico - 9. april 2021
Bekræftet: Dommerudskiftning til El Clásico

©


RFEF kunne for nyligt bekræfte, at dommer Mateu Lahoz har fået til opgave at passe fløjten til El Clásico, men i dag fredag kan fodboldforbundet bekræfte, at Lahoz er gået hen og blevet skadet hvorfor fløjten i stedet bliver passet af Jesus Gil Manzano.

Det er sjældent set, at en dommer må melde afbud på grund af en skade på dette niveau, men det er altså hvad der er sket. Lahoz var i aktion i midtugen, da han i Tyskland dømte Bayern München mod PSG. Han havde derfor to store kampe på sin plan, men må således nøjes med den i Champions League.

I stedet bliver det Gil Manzano, der passer fløjten i morgen aften til El Clásico og han er blandt andet kendt for at have udvist Messi, Suárez og Neymar. Ikke i samme kamp, men i løbet af sin dommerkarriere, som i øvrigt byder på en masse store kampe. Han er en erfaren herre, som ved hvordan en fodboldkamp skal dømmes, men han har ligesom Mateu Lahoz en baggrund fyldt med kontroverser på banen.

El Clásico spilles lørdag aften klokken 21 i Madrid. Til kampen kommer Barca-spillerne ud på banen i en helt ny spilletrøje designet udelukkende til El Clásico. Den kan du købe allerede nu ved at følge billederne herunder.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder