Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Real Madrid kan uden Ramos og Varane

El Clasico - 10. april 2021
Koeman: Real Madrid kan uden Ramos og Varane

© FC Barcelona


Ronald Koeman og spillerne er i dag i Madrid for at spille El Clásico. Op til kampen har Zinedine Zidane måtte forberede sin trup til det store brag uden kaptajn Sergio Ramos og forsvarsgeneralen Varane. De er begge ude af kampen, men Koeman forventer ingen gaver af den grund.

Mod Liverpool i midtugen formåede Real Madrid virkelig at få lukket ned for englændernes offensiv og det hæfter Koeman sig ved.

- Sergio Ramos og Varane er to store tab for Real Madrid, da de begge er utrolig gode og den ene er endda kaptajnen. Men mod Liverpool viste de, at de har andre gode spillere, som kan tage over, forklarede Koeman på sit pressemøde i går.

- Vi har brug for den bedste version af Messi og den bedste version af Barca. Vi skal spille godt og være skarpe i angrebet. Afleveringerne skal være gode og så skal vi nok skabe chancer. En Clásico er anderledes fra de øvrige kampe.

- Vi har været godt kørende med gode resultater hvilket er positivt. Real Madrid har fået alt for meget kritik; de lever stadig i Champions League og kæmper om ligatitlen. De er et hold, som bruger forskellige systemer og vores job er er forberede os på hvilket som helst system

Kampen sparkes i gang klokken 21 i aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder