Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Topkampen mod Atletico Madrid er programsat

La Liga - 13. april 2021




I runde 35 af La Liga skal Atletico Madrid til Camp Nou og møde Barca. Her er der tale om en topkamp, hvor La Liga meget vel kan blive afgjort. Der er endnu et par kampe til at topkampen skal afvikles så meget kan nå at ske og det er Real Madrid, som kan nyde bedst af den kamp.

I og med at Barca og Atletico mødes, kan begge hold i den spillerunde ikke komme afsted med tre point hvilket er godt nyt for Real Madrid. Til gengæld har ingen hold set ekstremt stabile ud, så der er lagt op til en hæsblæsende afslutning på La Liga.

Barca havde gode kort på hånden, da Sevilla lykkedes med at slå et groggy Atletico Madrid-hold. Det betød, at Barca reelt set kunne afgøre mesterskabet selv, men først indledte man med en trist omgang mod Valladolid, hvor man med et mesterskab på højkant først fik bolden i mål i de døende minutter. Det fulgte man op med en skidt præstation mod Real Madrid, hvor Barca som bekendt tabte 2-1 og dermed smed de i alt seks point ud af vinduet mod madrilenerne.

Kampen mod Atletico Madrid spilles den 8. maj klokken 16.15. I samme spillerunde - dagen efter klokken 21 - tager Real Madrid imod Sevilla. Det er altså hele top 4, som mødes i samme runde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Topkampen mod Atletico Madrid er programsat

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder