Annonce


Annonce

Annonce

Barca-kvinderne maltrakterede Athletic 8-0

Nyheder - 19. maj 2021




Efter triumfen i Champions League søndag aften mod Chelsea var det tilbage til ligabold onsdag aften, da Barcas kvinder fik besøg af Athletic. Her var der spil mod et mål og det blev aldrig spændende - Barca vandt med vanvittige 8-0 og øger dermed deres vilde målscorer.

Allerede fire minutter inde var Jenni Hermoso på pletten til 1-0 og før der var fløjtet til pause stod der 5-0 efter mål af De Martens to gange, endnu en af Jenni Hermoso og ikke mindst Bruna Vilamala, som gjorde det til 5-0 lige inden pausefløjt.

Anden halvleg var af fuldstændig samme karakter. Bare seks minutter inde fik Jenni Hermoso sit hattrick, da hun gjorde det til 6-0 før Bruna Vilamala og Crnogorčević sørgede for slutresulatet 8-0.

Barca har allerede sikret sig ligatitlen, så for dem var der ikke noget på spil udover at fortsætte med at sætte rekorder. Med sejren har Barca nu scoret 136 mål i bare 27 kampe hvilket giver et snit på 5 mål pr. kamp. Til sammenligning har man kun lukket fem mål ind. Altså en målforskel på 131 mål.

Barcas kvinder har desuden vundet alle 27 kampe og har således samlet 81 point ind mens andenpladsen Real Madrid har hentet 64 point ind. Til den sammenligning har Barca endda spillet tre kampe færre end madrilenerne, så der er styrkeforskel af dimensioner i den spanske liga.

De næste kampe for Barca er ude mod Espanyol, hjemme mod Madrid CFF, ude mod Real Sociedad og så slutter de af hjemme mod Eibar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-kvinderne maltrakterede Athletic 8-0

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder