Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

El Clásico: Barcas legender møder Real Madrid

El Clasico - 2. juli 2021
El Clásico: Barcas legender møder Real Madrid

© FC Barcelona


En stor og attraktiv kamp er netop blevet offentliggjort. Barcas legender tager imod Real Madrids ditto den 29. juli klokken 19.30 på Bloomfield Stadium i Tel Aviv, Israel. Det har Barca netop bekræftet og det er dermed den første kamp for legenderne efter at coronapandemien satte en stopper for fodbolden sidste år.

Barcas legender har det med at dukke op til velgørenhedskampe, hvor der samles penge ind til gode formål. Det bliver dog ikke meget større end den 20. juli, når det er en El Clásico fyldt med legender, som afvikles. At kampen bliver afholdt i Israel er utrolig tvivlsomt og ikke noget, der står den store støtte, men det er, hvad man har planlagt og nu er det offentliggjort.

Spillere der er bekræftet for Barca
Ronaldinho, Rivaldo, Deco, Jon Andoni Goikoetxea, Miquel Soler, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta, Javier Saviola, Ronald de Boer, Juan Carlos Rodríguez, Frédéric Déhu, Samuel Okunowo og Jesús Mariano Angoy.Senest at legenderne var i spil var i Colombia den 1. marts 2020 på Estadio Pascual Guerrero i Cali mod tidligere Deportivo og America de Cali-spillere samt kampen mod Colombias legender fire dage senere på Estadio Nemesio Camacho i Bogota.

El Clásico den 20. juli kampen ses på Barcas kanaler samt på klubbens YouTube-kanal, så der bliver rig mulighed for at se legenderne folde sig ud mod Real Madrid. Grundlaget for, at kampen afvikles i Israel hænger sammen med Barcas lancering af 'Barca, The Exhibition', som åbner i Tel Aviv i juli og holdes åben igennem hele august.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder