Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

RFEF: La Ligas CVC-aftale er ulovlig

La Liga - 11. august 2021




La Liga kunne i sidste uge præsentere en aftale med investeringsselskabet CVC, som ville tilføre mange spanske klubber en masse millioner. Faktisk ville aftalen betyde, at Barca kunne forlænge kontrakten med Lionel Messi, men Joan Laporta afviste aftalen.

Laporta var ellers til middag med La Liga-chefen Javier Tebas og her udtrykte Laporta glæde over aftalen, da det blandt andet betød, at han kunne forlænge med Lionel Messi, men efterfølgende har Laporta talt med Real Madrids præsident Florentino Perez, og så tog det hele en drejning. Laporta var ikke tilfreds med aftalen og valgte at afvise på Barcas vegne.

Selvom Barca ville blive tilført en masse millioner, så ville det ikke gå ubemærket hen. CVC ville nemlig komme til at eje 10 procent af nogle rettigheder til La Liga for de kommende 50 år. Det vil Laporta absolut ikke være med til og mens der har været intern krig mellem Laporta og Tebas, så har Real Madrid valgt at lægge sag an mod Tebas for netop at indgå en ulovlig aftale. Og nu er der medhold.

Det spanske fodboldforbund CVC skriver i dag, at aftalen ikke er lovlig og at man vil forsøge at bremse det hele. I bund og grund bliver klubberne reddet i dag, men mister en stor del af indkomsten for de kommende 50 år. Altså ville Barca få en sundere økonomi i dag, men fremadrettet vil det ikke hjælpe og det nævner RFEF da også, at beløbet som man modtager er småt i forhold til hvad de 10 procent for de kommende 50 år har af størrelse.

Slutteligt gør RFEF opmærksom på, at forbundet udmærket er klar over, at adskillige klubber allerede har henvendt sig i forhold til aftalen, da de ikke ønsker at være med og samtidig ser det som en decideret tåbelig aftale.

RFEF har desuden givet La Liga besked og det bliver spændende at se, hvad Javier Tebas og co. melder ud nu. Tebas har ellers været utrolig aktiv på sociale medier med adskillige beskeder der bakker op omkring aftalen, men med modstand fra RFEF må det formodes, at han trækker i land. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


RFEF: La Ligas CVC-aftale er ulovlig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder