Annonce


Annonce

Annonce

Busquets og Spanien fik vigtig sejr mod Kosovo

VM kvalifikation 2022 - 9. september 2021
Spanien har ikke lige frem været flyvende under Luis Enrique, men af og til får de deres vigtige sejre og efter et skuffende nederlag til Sverige for en uge siden, har de formået at vinde de efterfølgende to kampe. Senest i aftes ude mod Kosovo.

Sergio Busquets spillede hele kampen mens Jordi Alba og Eric Garcia begge blev vejet for let til kampen. Spanien vandt opgøret med 2-0 på mål af Pablo Fornals og Ferran Torres og selvom spanierne dominerede opgøret, så var det absolut ikke fordi, at Kosovo blev spillet under græstæppet. De havde også deres chancer og det vidner fortsat om et spansk landshold, der er langt fra fordums styrke.

I den anden gruppekamp mellem Grækenland og Sverige gik resultatet Spaniens vej, da Grækenland vandt med 2-. Det betyder, at Spanien nu har 13 point mod Sveriges 9. Grækenland følger på tredjepladsen med 6 point. Det er kun første- og andenpladsen, som avancerer.

Gruppe B
1. Spanien: 13 point
2. Sverige: 9 point
3. Grækenland: 6 point
4. Kosovo: 4 point
5. Georgien: 1 point

Både Sverige og Grækenland har kun spillet fire kampe mod Spaniens seks. Desuden har Georgien og Kosovo spillet fem kampe. Så der venter nogle spændende kampe i slutfasen af kvalifikationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets og Spanien fik vigtig sejr mod Kosovo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder