Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Dani Alves er ikke et tema i Barca

Transfermarked - 16. oktober 2021
Journalist: Dani Alves er ikke et tema i Barca

© Getty Images


I løbet af de seneste par timer er rygterne om et muligt comeback til Dani Alves begyndt at ramme forsiderne, men der er ikke meget i det. Dani Alves er uden kontrakt og befinder sig i øjeblikket i Barcelona, hvor han hygger sig, og angiveligt har han udtalt, at klubben bare skal ringe hvis den har brug for ham.

Lønnen er ikke noget problem og Alves er klar til at trække i arbejdstøjet i Barca igen, men der er ikke noget at komme efter. Situationen er kortvarigt blevet drøftet i Barca, men klubben har afvist at gøre noget ifølge journalisten Matteo Moretto.

Klubben har ingen intentioner om at hente Alves, da man i stedet vil satse på yngre kræfter. Man vil væk fra at have for mange veteraner på holdet og desuden slog Joan Laporta også fast i går, at klubben skal væk fra at hente spillere bare for at gøre det. Her skød han med skarpt mod mange af Bartomeus transfers.

Dermed kan man altså lynhurtigt lukke muligheden for at se Dani Alves i Barca-trøjen igen og selvom der er sket underlige ting i fodboldens verden, så lader det på ingen måde til at være sandsynligt, at brasilianeren pludselig skulle brillere på Camp Nou, hvor han stadig i dag bliver anset som klubbens bedste højreback gennem tiderne.

38-årige Dani Alves rykkede fra Barca til Juventus i 2016 og siden til PSG og dernæst Sao Paulo. I dag er han uden kontrakt.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder