Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca dropper samarbejdet med Ownix

Nyheder - 18. november 2021




Så kom beslutningen fra FC Barcelona. Klubben afbryder øjeblikkeligt samarbejdet med Ownix, efter at klubben i dag er blevet gjort opmærksom på en hændelse, som ikke deler samme værdier som klubben. Der er tale om kriminalitet inden for kryptovalutaer og seksuelle overgreb.

Sagen er den, at Barca for få dage siden stolt kunne annoncere samarbejdet med firmet Ownix, hvor man skal forsøge at bringe klubben tættere på fansene igennem digitalisering ved at markedsføre NFT-aktivet (en ikke-fungible token). Joan Laporta var ude og rose samarbejdet og lagde vægt på, at klubben har over 400 millioner følgere på verdensplan på de sociale medier og dem ville man komme tættere på.

Men i dag dukkede nyheden op der gjorde, at Barca med øjeblikkelig virkning er gået ud af samarbejdet. Ejeren af Ownix, israelske Moshe Hogeg, er blevet anholdt sammen med syv andre personer. Her står de anklaget for kriminalitet inden for kryptovalutaer. Moshe Hogeg er derudover også blevet anklaget for seksuelle overgreb. Og det er ikke værdier, som Barca deler og man har derfor - naturligvis - prompte revet kontrakten i stykker.

- Igennem dette nye partnerskab vil klubben finde ikoniske øjeblikke fra historien og skabe et unik digitalt aktiv og gøre det muligt for fans at samle på dem, skrev klubben blandt andet i deres pressemeddelelse da de annoncerede samarbejdet.

- Samarbejdet mellem FC Barcelona og Ownix er en del af klubbens globale ekspansionsstrategi og en forpligtelse til at opsøge nye muligheder for at forbinde med nye generationer - alt i mens man leverer en ny form for interaktion med fansene, stod der yderligere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca dropper samarbejdet med Ownix

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder