Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Renato Sanches: Lille og Barca var enig

Transfermarked - 22. november 2021
Renato Sanches: Lille og Barca var enig

© Getty Images


Renato Sanches brød for et par sæsoner for alvor igennem og gjorde sig selv kendt blandt alle fodboldelskere og fik et drømmeskifte kørt igennem i 2016, da han rykkede fra Benfica til Bayern München. Nu erkender han, at han i sommers var meget tæt på at skifte til Barca.

I sommers var der sporadiske rygter der sendte Renato Sanches til Barca, men det var aldrig helt oppe at ringe. Folket omkring den potentielle handel har dog formået at gå stille med dørene, da Renato Sanches selv nu erkender, at der faktisk var en aftale på plads mellem Lille, hvor han spiller i dag, og Barca.

- Hvis jeg ikke havde pådraget mig dén skade, så var jeg skiftet til Barca i sommer. Lille og Barca var allerede blevet enig om en aftale, og det var meningen, at jeg skulle skifte, men skaden ødelagde det hele, fortæller Renato Sanches i et interview med L'Equipe.24-årige Renato Sanches fik 35 kampe på Benficas førstehold i sæsonen 2015/16 før Bayern München hentede ham for 35 millioner euro. I det tyske fik han i alt 53 kampe på CV'et og var en tur på et lejeophold i Swansea, hvor han spillede 15 kampe. Siden er han rykket til Frankrig og har nu spillet i Lille i tre sæsoner med 67 kampe til følge.

Det var i Lille, at Barcas interesse blev reel for Renato Sanches og klubben var ifølge spilleren selv altså enig med Lille før det hele kollapsede med skaden.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder