Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sergino Dest har ikke overbevist Xavi

Nyheder - 1. december 2021
Medie: Sergino Dest har ikke overbevist Xavi

© Getty Images


Barca har stadig problemer med at finde den rette mand til højrebacken og mens mange troede på, at Nelson Semedo skulle vise sig at være manden til at løfte opgaven fra Dani Alves, så var Semedo endnu en spiller i rækken til at fejle.

Sergino Dest er kommet til og spillede meget under Ronald Koeman, men ifølge Sport har han ikke overbevist Xavi. Faktisk har Dest kun spillet fire minutter under Xavi. Det var i kampen mod Benfica, hvor Barca jagtede et afgørende mål. Her kom Dest ind til de sidste minutter.I Xavis første kamp hjemme mod Espanyol kom Dest slet ikke på banen. Til den kamp var han da også småskadet og var kun lige vendt tilbage. Mod Benfica fik han så lidt spilletid, men var så helt ude mod Villarreal, hvor han sad på bænken gennem hele kampen til trods for at Oscar Mingueza absolut ikke leverer varen som højreback.

Dest har ikke overbevist Xavi og spørgsmålet er hvad planen er. Når alt kommer til alt er Dest klubbens bedste højreback, medmindre selvfølgelig at Dani Alves fra januar går ind og viser det modsatte. Dani Alves er nemlig tilbage i Barca og er spilleberettiget om en måneds tid og så bliver det spændende at se, om Xavi satser på Alves eller Dest.

Ikke desto mindre er det et hårdt slag for Dest, som egentlig er klar til at spille, men som ikke får minutterne af Xavi.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder