Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Vi kan ikke tænke langsigtet

La Liga - 13. december 2021




Der skal mirakler til hvis Barca vinder La Liga i denne sæson. Efter 16 spillerunder er de 18 point bag førstepladsen og det bliver svært at indhente taget spillet i Barca i betragtning. Det er ikke godt og har ikke været det igennem hele sæsonen.

Derfor mener Piqué, at man i Barca ikke skal tænke langsigtet når det kommer til at komme ovenpå. I forhold til de unge spillere er de for fremtiden, men lige nu og her skal der resultater på bordet. Og det kommer der ikke.



- Jeg tror på, at vi nok skal ramme et bedre niveau og få resultater. Lige nu er hver en kamp som en finale for os. Det er en skam, at vi kun fik 2-2, da vi kæmpede godt og kom foran to gange. Vi er ikke glade for resultatet. Denne kamp skal vi vinde hver gang, udtalte Piqué efter opgøret og fulgte op:

- Opgaven for os er at tænke på den næste kamp. På den lange bane handler det om de unge spillere, som bryder igennem nu. Fremtiden bliver stor - men lige nu handler det om at fokusere på den korte bane og få vendt situationen og begynde at vinde igen.

Xavi udtalte efter opgøret, at det ikke kun er de unge spillere, som skal bære holdet og det var en klar besked til de erfarne spillere, som i disse dage slet ikke leverer varen. Hverken Ter Stegen, Piqué eller Busquets har leveret noget der minder om god fodbold og det undrer fortsat mange, at de bliver ved med at spille.

Barca skal nu et smut til Saudi Arabien og møde Boca Juniors før de hjemme på Camp Nou tager imod Elche. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Vi kan ikke tænke langsigtet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder