Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ferran Torres genforenes med gode venner

Transfermarked - 28. december 2021




Det bliver ikke svært for Ferran Torres at falde til i FC Barcelona. Han ankommer til en klub, hvor han i forvejen kender en masse spillere hvilket er et stort plus både på og uden for banen. Både fra Valencia, Manchester City og det spanske landshold har han spillet sammen med nuværende Barca-spillere. Få overblikket her.

Udover at han allerede kender en masse spillere i truppen, så er han også blevet trænet af to historiske trænere i FC Barcelona - nemlig Pep Guardiola og Luis Enrique på det spanske landshold. Så der er en masse forbindelser til Barca.



Valencia
Det var i Valencia, hvor Ferran Torres for alvor tog sine første store skridt ind på den europæiske fodboldscene. I to sæsoner spillede han sammen med den nuværende Barca-keeper Neto før keeperen rykkede til Barca i 2019.

Manchester City
Hos City spillede han sammen med Eric Garcia i sidste sæson samt Sergio Agüero, der dog desværre for nyligt måtte meddele, at han stopper karrieren som følge af hjerteproblemer. Sammen med Eric Garcia spillede de også under tre forskellige EM: U17 i 2017, U19 i 2019 og EM tidligere i 2021.

Spanien
Det er ikke kun Eric Garcia, som Ferran Torres har spillet sammen med på det spanske landshold. Også Busquets, Alba og Pedri har han spillet sammen med under EM samt Ansu Fati i andre kampe forinden. Desuden spillede han sammen med Gavi og Sergi Roberto i Nations League.

Trækker man den længere ud, så har Ferran Torres også spillet sammen med Barcas B-keeper Arnau Tenas samt Álvaro Sanz, Jandro Orellana og Iñaki Peña. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferran Torres genforenes med gode venner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder