Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

10 ting du skal vide om Ferran Torres

Nyheder - 31. december 2021
10 ting du skal vide om Ferran Torres

©


Ferran Torres er ny spiller i FC Barcelona og selvom han ikke er helt ukendt på disse kanter, så kan du herunder blive klogere på Barcas nye signing, som allerede deltager i træningen og forbereder sig til det nye år, hvor han inden længe får sin debut i Barca-trøjen.

Herunder har vi samlet 10 facts omkring Ferran Torres, som du måske ikke vidste.1. Ferran Torres er født på det mest usædvanlige tidspunkt: Nemlig den 29. februar i år 2000. Kun én anden spiller i Spaniens bedste fodboldrække er født den 29. februar - nemlig Athletic Bilbao-forsvareren Mikel Balenziaga, som er 12 år ældre.

2. Med ankomsten af Ferran Torres vokser antallet af unge spillere i Barca. Til gengæld er der kun én anden spiller i truppen, som er født i år 2000. Det er Sergino Dest.

3. Ferran Torres er født i Foios blot 10 kilometer fra Valencia. Faktisk er Ferran Torres den 10. spiller født i Foios, som Barca henter. David Gámiz (1931-32), Nicolás Santacatalina (1939-41), Ignasi Llàcer (1940-43), Vicent Sierra (1942-45), Josep Valero (1943-47), Basilio Nieto (1944-45), Vicente Morera (1945-46), Francisco Sampedro (1955-58), Vicent Amigó (1979-80) og Paco Alcácer (2016-18) er de øvrige spillere.

4. Ferran Torres' ligadebut kom den 16. december 2017, hvor han blev den første spiller født i 2000 til at spille i La Liga.

5. Hans fodboldidol i Valencia var faktisk David Villa, som også endte med at spille for Barca og gøre fremragende figur. Ferrans første fodboldtrøje var med Gaizka Mendieta, som også spillede for både Valencia og Barca.

6. Til trods for at han kun er 21 år, så har Ferran Torres allerede oplevet at spille under to Barca-legender: Pep Guardiola i Manchester City og Luis Enrique på det spanske landshold. Den tredje legende bliver nu Xavi Hernandez.

7. Ferran Torres har allerede spillet med Neto i Valencia og Eric Garcia i Manchester City.

8. Ferran Torres er den blot tredje spiller, som Barca henter direkte i Manchester City. De to øvrige var Eric Garica og Sergio Agüero i sommers.

9. Det til trods er listen over spillere, som har repræsenteret begge klubber noget større: Ronnie Ekelund, Geovanni Deiberson, Sylvinho, Yaya Touré, Nolito, Claudio Bravo og Denis Suárez.

10. Som man kan se på Ferran Torres' Instagram, så er han et hundemenneske. Han har faktisk tre hunde. Minnie, Lluna og Milo. I sin fritid er han involveret i velgørenhed inden for hundens verden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

34 min. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
1 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
1 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
1 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
3 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
3 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
4 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
5 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
5 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder