Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Grønt lys: Coutinho accepterer at skifte

Transfermarked - 4. januar 2022Grønt lys: Coutinho accepterer at skifte

© Getty Images


Philippe Coutinho har længe afvist at skifte væk fra Barca og han er heller ikke blandt de spillere, som er gået ned i løn. I stedet har han været en stor byrde i Barcas jagt på at skabe økonomisk stabilitet, men endelig er der godt nyt, melder avisen Sport.

Således skulle Coutinho endelig have accepteret at skifte klub såfremt der dukker et godt bud op. Angiveligt er han stadig interesseret i at spille i Premier League, hvor han med afstand havde sine bedste år. Han har aldrig slået til i Barca og er blot endnu en spiller i række fremfor en stjerne, der skiller sig ud.I England peger medierne på, at Tottenham, Arsenal og Everton er interesserede. Her må det vurderes, at Everton er det mindst sandsynlige sted han vil rykke hen eftersom han har en stor fortid i Liverpool. Til gengæld skulle Arsenal-træner Mikel Artet være meget lun på idéen om at få Coutinho ind på holdet, så der er i hvert fald en dør åben hos The Gunners.

29-årige Coutinho skiftede fra Liverpool til Barca i 2017 og har kun spillet med i 106 kampe med 26 mål til følge. Det er ikke de stats, som Barca ønskede at se, da klubben investerede stort i ham. Men det er altså faktum, at Coutinho ikke leverer og derfor vil klubben af med ham så det kan frigive en masse penge i lønbudgettet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

58 min. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
3 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
5 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
6 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
7 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
8 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
9 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
10 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
11 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
12 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder