Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Coutinho er gået ned i løn

Nyheder - 8. januar 2022Xavi: Coutinho er gået ned i løn

© Getty Images


Både Barca og Aston Villa kunne i går offentliggøre, at Coutinho drager til England på en lejeaftale for resten af sæsonen. Godt nok har han angiveligt Covid-19, mangler sin arbejdstilladelse og skal gennemgå lægetjek før skiftet kan føres igennem. Men det forventes at ske uden problemer.

På sit pressemøde i går kommenterede Xavi naturligvis på begivenheden og kaldte Coutinho for en stor professionel og afslørede desuden at Coutinho gik ned i løn. Aston Villa betaler omkring 75-85 procent af Coutinhos løn under lejeopholdet mens Barca betaler den resterende del. Det fortæller flere medier.- Det fortæller meget om Coutinho, at han ønskede at forlade klubben. Han så, at det var svært at få minutter og han ønsker kun at skabe succes på banen og derfor ledte han efter en løsning. Han er en stor professionel og gik ned i løn (for at få skiftet gennemført), forklarede Xavi.

- Ferran Torres er positiv for Covid-19, men han er trods omstændighederne meget positiv. Mateu Alemany (Barcas sportschef) arbejder 24 timer i døgnet for at kunne registrere Ferran Torres så hurtigt som muligt; men det kommer an på lønloftet eller at nogle spillere skifter væk, kom det yderligere fra Xavi.

Med skiftet til Aston Villa er Coutinho altså ikke med når Barca møder Granada i dag. Det er Ferran Torres heller ikke, som har Covid-19 og som desuden heller ikke er registreret endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

43 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
13 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder