Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet: Coutinho er i snak med Aston Villa

Transfermarked - 6. januar 2022Bekræftet: Coutinho er i snak med Aston Villa

© Getty Images


Philippe Coutinho har endelig accepteret, at han gør klogt i at skifte klub. I Barca er han ikke længere en del af fremtidsplanerne og klubben ønsker samtidig at afskaffe hans tårnhøje løn når han ikke bidrager med det forventede på banen. Nu er der muligt nyt om brasilianerens fremtid.

Således kunne flere medier i går fortælle, at Aston Villa har indledt forhandlingerne om en lejeaftale. Det er siden blevet bekræftet af en håndfuld journalister - heriblandt Fabrizio Romano og Matteo Moretto - men der er tvivl om hvorvidt Aston Villas ønske kan blive mødt af Barca.- Aston Villa er i kontakt med Philippe Coutinhos agent for at forhandle en potentiel lejeaftale. Handlen er ikke endelig endnu. Coutinho har talt med tre Premier League-klubber og er klar til at forlade Barca, skriver Romano således.

Ifølge Helena Condis Edo er der tale om en aftale, der betyder, at Coutinho rykker til Aston Villa for den resterende del af sæsonen, men hvad der efterfølgende skal ske er fortsat et spørgsmål. Barca ønsker, at Aston Villa skriver under på en obligatorisk købsoption mens Aston Villa ikke ønsker at binde sig til at skulle købe Coutinho fri til sommer.

Den gode nyhed er dog, at snakken er i gang og at Coutinho er åben for at skifte klub. Det vil give en masse luft i Barcas økonomi og det vil samtidig betyde, at man kan registrere nye spillere og eventuelt hente nye ind, da Coutinhos løn er enorm i forhold til de lønninger, de nyeste spillere i truppen modtager. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
2 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
3 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
4 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
5 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
6 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
6 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...
7 t. Sergio Busquets: "Jeg vil prøve at blive...
8 t. Sergio Busquets: "Det var svært at træff...
9 t. Barca er interesseret i at hente Manuel ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder