Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Næste kamp: El Clásico!

El Clasico - 9. januar 2022




Barca er ubesejret i de seneste syv kampe, men i dag er skuffelsen helt enorm, da holdet ikke formåede at holde føringen mod Granada i aftes. I stedet måtte man nøjes med et enkelt point hvilket føles som en mavepuster, da man ellers var så tæt på at hente fuld gevinst.

Nu vendes fokus dog totalt. Efter en kamp mod Linares i Copa del Rey og videre til en kamp i Andalusien mod Granada, drager Barca nu til Saudi Arabien hvor Real Madrid venter onsdag aften. Her skal der spilles Super Cup semifinale, hvor der altså er El Clásico på programmet.

Onsdag aften skal Barca således forsøge at nedbryde Real Madrid, som har været stærkest i de seneste par indbyrdes kampe, hvor Barca har haft gevaldige problemer med at skabe chancer. Det er bedre under Xavi, men spørgsmålet er om det er godt nok til at besejre Real Madrid, som i aftes slog Valencia med 4-1 hjemme på Bernabeu.

I den anden semifinale spiller Atletico Madrid mod Athletic Bilbao - ligeledes i Saudi Arabien. Den kamp spilles torsdag. Det bliver således spændende at se, hvem der mødes i finalen og hvilket hold der kan vinde den spanske Super Cup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Næste kamp: El Clásico!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder