Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tagliafico brudt sammen: Grimaldo er en mulighed

Transfermarked - 27. januar 2022




Nicolás Tagliaficos navn dukkede pludselig op som en mulighed for Barca. Der var snak mellem Ajax og Barca, men Ajax var ikke klar til at sælge. Derfor lader det til at Tagliafico ikke kommer til Barca i denne omgang og i stedet er rygterne taget mod Portugal.

Således meldes Alejandro Grimaldo nu på vej retur til Barca. Benfica skulle være klar til at sende ham afsted, men det kræver en lejeaftale for resten af sæsonen med en obligatorisk købsoption til sommer, eller en permanent aftale allerede her i januar. Ifølge catalansk TV3 forhandles der i disse timer om muligheden.



Barcas ønske er at styrke offensiven og defensiven i januar og derfor har man lige nu Adam Traoré og Grimaldo på blokken. Men kun én af spillerne kan lande hvis det ender med at Dembélé bliver i Barca. Skulle det ske, at Dembélé får fundet sig en ny klub, så kan Barca lukke aftalerne for både Adama og Grimaldo.

26-årige Grimaldo forlod Barca i 2016 og rykkede til Benfica, hvor han siden har deltaget i imponerende 231 kampe med 17 mål til følge. Han er fast mand på Benficas hold og er udset til at øge konkurrencen for Jordi Alba, som har siddet solidt på positionen i mange år. Adskillige venstrebacks er kommet og gået, men Alba har spillet konstant og utvivlsomt været fast mand. Det ønsker Barca at ændre på i takt med at Jordi Alba efterhånden er blevet 32 år og kan fejre endnu en fødselsdag om bare to månder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tagliafico brudt sammen: Grimaldo er en mulighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder