Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bartomeu er ikke bekymret efter beskyldninger

Nyheder - 2. februar 2022




Josep Maria Bartomeu er ifølge Gerard Piqué blandt de dårligste præsidenter i FC Barcelonas historie og desuden er han en utrolig upopulær mand blandt klubbens fans ovenpå nogle rystende år, hvor han slet ikke formåede at skabe det, som var håbet og ventet.

Presset blev så voldsomt på Bartomeu, at han den 27. oktober 2020 måtte træde af som klubbens præsident og siden har han været anholdt, blevet afhørt og ikke mindst kritiseret godt og grundigt af klubbens nuværende ledelse med Joan Laporta i spidsen.



I går kunne Laporta gå på talerstolen, hvor han sammen med sine nærmeste kollegaer lagde alle kort på bordet i forhold til klubbens interne undersøgelse om alt, hvad der foregik bag kulissen mens Bartomeu sad på magten. Men selvom Laporta og co. kunne fremlægge nogle hovedrystende emner, så rører det ikke Bartomeu, som ifølge EFE slet ikke er bekymret.

Således mener Bartomeu ikke at der er noget nyt i sagen og at Laporta og hans folk udelukkende har spildt deres og mediernes tid med efterforskningen og pressemødet i går. Bartomeu mener, at det, som Laporta kunne fremlægge i går, allerede var kommet ud. Bartomeu er derfor ikke mere bekymret end som så - men der kører stadig en sag mod ham og Laporta forklarede, at de relevante myndigheder allerede har modtaget alt, hvad klubben har fundet af beviser på kriminalitet begået af Bartomeu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu er ikke bekymret efter beskyldninger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder