Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tebas: Bartomeu stod for et tab på 310 mio. euro

Nyheder - 11. juni 2022




Javier Tebas har det med at tale om Barca i tide og utide. Senest har Joan Laporta offentligt været ude og bede La Liga-præsidenten om at holde Barcas navn ude af hans mund, men igen har Tebas snakket om Barca. Denne gang dog mere fredeligt end tidligere.

Denne gang fortæller Tebas, at Barca er en pengemaskine og at de sagtens kan handle, men på grund af deres enorme gæld ligger de på niveau 1:3 hvilket betyder, at hvis de sælger for 100 millioner euro kan de købe ind for 33 millioner euro. Hvis de får held med at skaffe 500 millioner euro lander de på 1:1 hvor de vil kunne købe for det, som de sælger for.



- Barca er økonomisk set en pengemaskine. Men de har tabt mere end 500 millioner euro, som de skal forsøge at redde, fortæller Javier Tebas ifølge BarcaBold.dk.

- Ja, Barca kan hente spillere. Hvis de f.eks. sælger for 100 millioner euro kan de købe for 33 millioner euro. Af de 500 millioner euro, som Barca har tabt, er 190 millioner euro pga. Covid-19. Resten af som følge af dårligt arbejde af Bartomeus administration, afslører Tebas desuden.

Således har Bartomeu og hans ledelse været ansvarlig for et økonomisk tab på intet mindre end 310 millioner euro hvilket er det, som Laporta og hans folk lige nu forsøger at rydde op i. Det har også den betydning, at klubben ikke bare kan gå ud og spendere selvom de skulle få penge hjem ved et salg.

Tebas' eksempel kommer som led i Frenkie de Jong-rygterne, der sender ham til Manchester United for omkring 100 millioner euro. Hvis Barca får disse penge hjem på et salg af hollænderen, er det altså kun 33 millioner euro som de kan købe ind for. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Bartomeu stod for et tab på 310 mio. euro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder