Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ajax bekræfter Barcas interesse i Tagliafico

Transfermarked - 2. februar 2022




Barca havde stor interesse i at hente 29-årige Nicolás Tagliafico til klubben, da Xavi ønskede sig en ny venstreback til klubben. Det lykkedes dog ikke at overtale Ajax og der var ikke penge nok til at byde hollænderne op til dans. Ajax var egentlig interesseret, men ønskede ikke at skyde sig selv i foden.

Således fortæller Ajax' Marc Overmars, at klubben simpelthen ikke havde en erstatning klar og derfor ikke havde mulighed for at sende Tagliafico ud af klubben. Det er synd for spilleren, men han er en vigtig brik på holdet og derfor kunne det i sidste ende ikke at lade sig gøre.



- Det var meget svært at holde fast i Tagliafico. Jeg ønsker ham kun det bedste, men vi skulle sørge for, at vi ikke skød os selv i foden. Vi kom aldrig frem til nogen løsning. Det er synd for ham, da Barca er et fantastisk sted, men en transfer var bare ikke en mulighed, forklarer Overmars ifølge hollandske Vi.

Barca har reelt set kun Jordi Alba som venstreback. Selvom Alejandro Balde også kan bruges, så har Xavi ikke den store fidus til talentet og ønskede sig derfor noget erfaring som backup til Jordi Alba - og en spiller, som kunne give Alba konkurrence. Desværre lykkedes det ikke for Barca og nu må Xavi fortsætte uden at holdet er blevet forstærket på positionen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ajax bekræfter Barcas interesse i Tagliafico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder