Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta roste Adama i sin Dembélé-kritik

Nyheder - 4. februar 2022




Hvad der kommer til at ske med Ousmane Dembélé i den resterende del af sæsonen vides endnu ikke. Ledelsen i FC Barcelona ønsker ikke at Xavi bruger ham mens cheftræneren udelukkende kigger på det sportslige og hvilken trup, han har til rådighed.

Dembélé fandt sig som bekendt ikke en ny klub i transfervinduet og derfor er han fortsat at finde i FC Barcelona. Det betyder, at Xavi råder over ham og Laporta var ikke langsom til at kritisere Dembélé for åben skærm under gårsdagens præsentation af Pierre-Emerick Aubameyang.



Adskillige spørgsmål på pressemødet omhandlede nemlig Dembélé og her forklarede Laporta, at man ønskede at sælge franskmanden og at der var bud, som var gode, men at Dembélé ikke tog imod dem. Desuden bekræftede Laporta, at Barcas tilbud om en kontraktforlængelse udløb den 20. december.

Derudover sagde Laporta, at han kun ønsker spillere i Barca, som ønsker at være i klubben og som ønsker at skrive kontrakt med klubben under de vilkår, klubben kan tilbyde, som Adama Traoré gjorde det. Adama får en meget lav løn i Barca og det var altså ønsket om at spille i Barca, som drev Adama til klubben.

Det var en direkte stikpille til Dembélé og desuden fik hans bagland også én over nakken, da Laporta igen fortalte, at Dembélé egentlig takkede for tilbuddet og oprigtigt virkede glad, men da svaret kom retur var det med et nej tak til tilbuddet om at forlænge kontrakten under vilkårene der blev lagt ud.

Søndag er Barca på banen mod Atletico Madrid og her forventes Dembélé ikke at starte inde, men spørgsmålet er om Xavi udtager ham således at han er med på bænken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta roste Adama i sin Dembélé-kritik

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder