Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nye problemer: Alba ude mod Bilbao

La Liga - 21. februar 2022Nye problemer: Alba ude mod Bilbao

© Getty Images


Jordi Alba får endelig en tiltrængt pause, men det har ikke været helt frivilligt. Han var nemlig i karantænefare da han løb ind til kampen mod Valencia i går, og da Xavi ikke har nogen naturlig og klar afløser i truppen, har Alba altså spillet stort set alle kampe.

Men i løbet af kampen modtog Alba et gult kort og dermed har han nu skrabet fem sammen hvilket betyder, at han automatisk får én spilledags karantæne og det er altså i hjemmekampen mod Athletic Bilbao på søndag. Alba er med når Barca møder Napoli på udebane på torsdag i Europa League, men derefter får han en lille pause i og med at han ikke spiller mod Bilbao.

Det betyder, at Xavi skal tænke i alternative baner. Først og fremmest ser Xavi ikke den store fidus i Alex Balde og venstrebacken døjer da også med en mindre skade. Det var af den grund, at Xavi bad ledelsen om at hente en venstreback i transfervinduet sidste måned, men det lykkedes ikke.

Om Xavi vælger en 3-4-3 formation eller placerer Mingueza eller Dest på backen er endnu ikke til at vide. Først og fremmest handler det om taktikken til at bekæmpe Napoli før man tænker på Bilbao-kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

33 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
8 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder