Annonce


Annonce

Annonce

Nye problemer: Alba ude mod Bilbao

La Liga - 21. februar 2022
Jordi Alba får endelig en tiltrængt pause, men det har ikke været helt frivilligt. Han var nemlig i karantænefare da han løb ind til kampen mod Valencia i går, og da Xavi ikke har nogen naturlig og klar afløser i truppen, har Alba altså spillet stort set alle kampe.

Men i løbet af kampen modtog Alba et gult kort og dermed har han nu skrabet fem sammen hvilket betyder, at han automatisk får én spilledags karantæne og det er altså i hjemmekampen mod Athletic Bilbao på søndag. Alba er med når Barca møder Napoli på udebane på torsdag i Europa League, men derefter får han en lille pause i og med at han ikke spiller mod Bilbao.

Det betyder, at Xavi skal tænke i alternative baner. Først og fremmest ser Xavi ikke den store fidus i Alex Balde og venstrebacken døjer da også med en mindre skade. Det var af den grund, at Xavi bad ledelsen om at hente en venstreback i transfervinduet sidste måned, men det lykkedes ikke.

Om Xavi vælger en 3-4-3 formation eller placerer Mingueza eller Dest på backen er endnu ikke til at vide. Først og fremmest handler det om taktikken til at bekæmpe Napoli før man tænker på Bilbao-kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nye problemer: Alba ude mod Bilbao

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder