Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sådan vil Barca overtale Andreas Christensen

Transfermarked - 3. marts 2022




En aftale mellem FC Barcelona og danske Andreas Christensen er efterhånden meget tæt på. AC vil til Barca og Barca ønsker ham på en fri transfer til sommer. Derfor har Barca for længe siden indledt forhandlingerne og det ser efterhånden ud til, at der snart kan skrives under på en kontrakt.

Aftalen forventes at være i hus før vi går ind i transfervinduet. Det er Andreas Christensens ret, at han må forhandle uden om Chelsea, da han har under et halvt år tilbage af sin kontrakt med den engelske klub, som i øvrigt netop er blevet sat til salg af ejer Roman Abramovich.



Mateu Alemany og Jordi Cruyff - Barcas to sportschefer - har for nyligt været i London og her kom de med glædelige nyheder for AC. Således øgede de kontrakten fra fire til fem år og det er noget, som vakte glæde hos den danske forsvarsspiller. Bayern München er også inde i billedet, men de er slet ikke lige så langt fremme som Barca er det.

Det er et spørgsmål om tid før aftalen er sikret og det er et skifte, som bl.a. glæder cheftræner Xavi, da han ud fra klubbens økonomi og mangler inde på banen ser Andreas Christensen som det rigtige våben. Han kommer på en fri transfer, han kræver ikke en enorm løn og samtidig har han masser af erfaring og er en stærk spiller inde på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan vil Barca overtale Andreas Christensen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder