Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sådan vil Laporta tjene 4,8 milliarder kroner

Nyheder - 8. marts 2022




Der er brug for penge i kassen forud for sommerens transfervindue. Mens Xavi banker igennem og forsøger at få det bedste ud af den nuværende trup, er der ingen tvivl om, at cheftræneren ønsker sig forstærkninger til sommer. Det arbejder ledelsen på.

Det, som egentlig kunne have holdt Lionel Messi i klubben, ser ud til at blive en realitet. I hvert fald arbejder præsident Joan Laporta på to specifikke aftaler, som kan sikre klubben op mod 5 milliarder kroner. Disse penge hentes dog ikke udelukkende ind tl at købe spillere for. Men en stor del kan netop bruges til det.



Først og fremmest er der den omdiskuterede CVC-aftale, som Laporta i sommers afviste at skrive under på. Havde han gjort det på daværende tidspunkt, kunne klubben have holdt på Messi. I dag foregår der dog forhandlinger omkring aftalen og hvis Laporta ender med at skrive under på CVC-aftalen, så vil det indbringe omkring 2,2 milliarder kroner.

Dernæst har Barca sat en procentdel af Barca Studios til salg. Lige nu rapporteres der både om 30% og 49% således at Barca stadig har kontrol over Barca Studios. Skulle det ske, at Barca går ud og sælger 49% vil det ligeledes indbringe 2,6 milliarder kroner.

I disse to tilfælde vil det betyde, at Barca kan indhente 4,8 milliarder kroner hvoraf pengene kommer til at gå til alt lige fra at betale gæld af, renovation samt spillerindkøb. Derudover har Barca også planer om at sælge adskillige spillere til sommer, så der arbejdes på at forbedre det økonomiske aspekt forud for sommerens transfervindue, hvor det helt store mål er at hente Erling Haaland ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan vil Laporta tjene 4,8 milliarder kroner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder