Annonce


Annonce

Annonce

Laporta lover: Der kommer mindst fire nye spillere ind

Transfermarked - 26. marts 2022




Joan Laporta er på overarbejde hver dag for at sikre Barca et godt udgangspunkt når transfervinduet åbner til sommere. Adskillige spillere skal ud og klubben og nye skal hentes ind. I aftes deltog han i et interview med Mundo Deportivo og her gjorde han det klart, at mindst fire nye spillere lander i klubben til sommer.

- Vi vil gennemføre mindst fire transfers til sommer. Der kan komme flere spillere ind, men fire er målet. Idéen er at forstærke angrebet, midtbanen og forsvaret, forklarede Laporta.



- Vi har åbnet for forhandlingerne med Gavi og Araujo. Forhandlingerne går fint, da vi ønsker at de skal blive i klubben og de ønsker også selv at blive. Men vi har ingen problemer med hvis en spiller ikke ønsker at blive.

Om Spotify-aftalen
- Spotify giver mig en god fornemmelse. Meget bedre end med Qatar Foundation eller Qatar Airways. CVC har ændret deres krav, men der er stadig nogle ting, som skal forhandles på plads. Derudover har vi yderligere to selskaber, som er interesseret i 10% af tv-rettighederne men over færre år end CVC.

Om El Clásico
- Jeg har savnet følelsen af sejr på Bernabeu. Ikke bare på grund af resultatet, men også på den måde, som vi spillede på. Sejren mindede mig om 2-6, 5-0 og andre store sejr mod Real Madrid. Jeg takkede Xavi efter kampen for at skabe mere historie i denne smukke klub.

Derudover kom Laporta også ind på Haaland og forklarede, at han ikke ønsker at tale om andre spillere, da det kun vil bidrage til at øge prisen på dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta lover: Der kommer mindst fire nye spillere ind

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder