Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué: Vil hellere møde Espanyol end Real Madrid

El Clasico - 1. april 2022




Gerard Piqué var på banen da Barca for nyligt overtog Bernabeu og bankede Real Madrid med 4-0. El Clásico anses som det største fodboldopgør på klubplan, men står det til Piqué vil han hellere spille på udebane møde naboen fra Espanyol.

I et interview med The Wild Project på YouTube kom han ind på forskellige emner og fortæller, at det er bedre at spille på Espanyols bane end at have sex.

- Jeg ønskede at Espanyol skulle vende tilbage til La Liga for at kunne spille på deres bane. Ikke engang sex er lige så tilfredsstillende som at spille på deres bane. Jeg elsker at se deres vrede ansigter når vi møder dem. Det er smukt. Jeg nyder det meget mere at spille ude mod Espanyol end Real Madrid. I Madrid er der en anden energi.

- Vi havde fornøjelsen af at sende Espanyol ud af La Liga og til den kamp dukkede jeg op på en cykel. Det var heldigvis ikke imod reglerne, fortæller Piqué før han kom ind på fodboldspillere og alkohol:

- Det er en emne, som ikke bliver talt meget om. Men vi burde tage os sammen. Vi er unge og man skal finde det rette øjeblik til at drikke alkohol. Det skal balanceres. Hvis man ikke kan balancere sit alkoholforbrug, så er det ens eget ansvar.

Endeligt talte Piqué også om hvorfor journalister ikke længere jagter ham. For nogle år siden begyndte han at kaste med æg på deres biler og siden har journalisterne indstillet jagten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Vil hellere møde Espanyol end Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder