Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Hvad gør Barca med Pablo Torre?

Nyheder - 3. maj 2022




Barca har allerede sikret sig Pablo Torre fra og med den 1. juli. Indtil da bliver han i Racing Santander, som han netop har hjulpet til en oprykning til den andenbedste spanske fodboldrække. Men spørgsmålet er hvad Barcas plan er med ham.

Der er et par muligheder, men det afhænger også af hvordan Barca formår at bruge transfervinduet. I første omgang indgår han i planerne for pre-season med førsteholdet og her gælder det for ham om at overbevise Xavi om, at han skal være en del af førsteholdet.



Der ligger også en mulighed i, at han træner med førsteholdet men spiller kampe med B-holdet. Det har man set med flere spillere i denne sæson og på den måde får han kampe under bæltet samt træning med førsteholdet for lettere at falde til når han en dag skal begynde at spille med førsteholdet.

En tredje mulighed er at udleje ham til Racing Santander for den kommende sæson, men det er nok den mulighed der gik mindst mening. Såfremt Barca B også rykker op, vil han nemlig skulle kæmpe mod catalanerne. Lige nu afventer Barca en beslutning indtil man har set ham an under pre-season. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hvad gør Barca med Pablo Torre?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder